Mystická moudrost: Karty s rozevlátými obrázky


15. ledna 2024, autor Renata Petrickova,



Tajemství života a jeho zákonitosti jsou u každého člověka jiné. Tyto tematické a velmi rozevláté karty mohou velmi pomoci s tím, když si skládáte své vlastní zákonitosti. Ponoříte se hlouběji do své duše, do toho, jak pracuje váš osud a budete si moci účinněji poskládat svůj život. Jak na to?

 

 

Zkusme si to na některých kartách… možná to bude trošku meditativní čtení…

 

Tak jak na tom například momentálně jsme a co je třeba trošku promyslet, aby bylo líp?

 

Třeba Nauč se pouštět… život se neustále mění a to je třeba víc vzít v potaz. Zejména poté, co předchozí karta byla o Sedmi smrtelných hříších, takže právě to lpění na něčem, co vlastně není naše, může být velmi škodlivé. S takovým rozložením karet bych se zamyslela i nad tím, jestli právě těmi přepálenými emocemi, chtíči a škoděním si si nekompenzujeme stres, který kolem sebe žijeme, sebedestrukce nepřichází jen tak.  Tak prostě povolit… povolit stres, povolit život. A pak bude líp.

 

Nebo Překonej strach, tedy život, kdy změny a neznámo bude velkou výzvou, která se vyplatí? Nebo počkejte… Příležitost za dveřmi, chop se jí! Otvírají se dveře a ano… pak u vás bude platit, že se hodně vyplatí riskovat změny, zkoušet nové. A vytrvejte, držte se svých plánů, cesty jsou někdy dlouhé, ale úspěšné. Tak je dobré promyslet, kde se něco nabízí, protože stojí za to se překonat a zkusit to.

 

 

 Tak i to může být krátká učebnice života pro vás složená z těchto karet.

 

Nebo si prostě pročtěte knížečku a stanovte si výklad podle sebe. Vymyslete si svůj. Dejte si denní kartu na stůl: Nebo ráno vytáhněte poslepu jednu a večer si ji zvědavě prohlédněte společně s ohlédnutím se za celým dnem. ¨

 

Jsou to možnosti, jedna lákavější než druhá. Mystická moudrost jsou karty, se kterými nikdy nešlápnete vedle.

 

Určitě se hodí pro:

  • Každodenní jemné výklady, kdy chce jen tak pohladit s úsměvem duši
  • Jako dovýklady k výraznějším tarotovým výkladům jako jahůdky na dort
  • Pro řešení traumatických záležitostí, kdy nechcete, aby vám někdo ryl rány, ale v tuhle chvíli jen a jen toužíte po laskavém slově…
  • Před usnutím (a to zejména doporučuju!)
  •  

Karty jsou k dispozici v tomto větším vydání (nově) a ještě můžete někde sehnat i ty starší, malé, kapesní.

 

Autoři: Gaye Guthrie vytvořila text a je jasnovidka a médium, kouzelné naladění je znát z každého slova. Josephine Wall je výtvarnice, sochařka i šperkařka a snový smysl pro umění dává kartám to pověstné cinknutí o naši intuici.

 

Vydalo nakladatelství Synergie, 2023, www.synergiepublishing.com

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička