Mystická moudrost pro rok 2024


23. ledna 2024, autor Renata Petrickova,



Jsou to karty jemné, láskyplné, probouzející naději. A tu potřebujeme do celého roku. Pojďte si zkusit výklad na celý tento rok, který nám ve třech obdobích objasní, co se může stát, čím bude rok báječný a kde hledat sílu?

 

 

Máte tu tři části roku… a možná spolu budou zajímavě souviset.

 

Čas jarní…. Sova, moudrost, nadhled…  Řiď se svou intuicí…

 

 

Poslouchej sám život v tomto období. Dobrou roli hraje jak intuice, tak také silná vůle – tyhle věci budou souznít. „Učte se od mlčenlivého sovího ducha…“ a pokud chcete v zimních a ještě jarních měsících tohoto roku něco začít, či se něčeho škodlivého zbavit, nemůžete se ošálit. Sova má nadhled a vše vidí: Pokud se do toho pustíte, musíte být trpěliví a precizní, nepodvádět (se).  Za to prý dostaneme dobré výsledky a splnění životních snů…

 

Tak to je pořádně pracovní období probouzení do jara, prostě se máme pustit do všeho, co potřebujeme nějak udělat.

 

Čas plného slunce…Štěstěna. Otevři se kouzlu!

 

Vše dobré zamířilo k nám, nemusíme ani chápat, jak se to stalo, jen prý to dobré vážně zamířilo k nám. Možná to jsou výsledky toho, co jsme na jaře promysleli, začali, skončili a trpělivě na tom den co den pracovali. Nyní je to vidět! A máme si užívat. Léto tedy může být ve znamení koupání se v tom, co si zasloužíme, dotek Štěstěny plní přání. A my jí máme poté poděkovat.

 

Čas vedoucí do adventu… Sedm nebeských ctností, klíč k nebeské bráně!

 

Důvěra, poctivost, dobré sny se splní. Pokračuje tím dobrý vliv z léta, tedy vše, co se tam ustavilo, nově přišlo, má dost prostoru a času pro rozvoj. Možná se toho nebude moc dít, možná věci budou prostě víc dobíhat a dávat smysl. Je to vhodný čas pro uzdravování, uklidňování, tvoření základů, na to všechno bychom měli mít dostatek času i prostoru. Možná o to víc pak na konci roku poděkujeme…

 

Za všechno…

 

Autoři: Gaye Guthrie vytvořila text a je jasnovidka a médium, kouzelné naladění je znát z každého slova. Josephine Wall je výtvarnice, sochařka i šperkařka a snový smysl pro umění dává kartám to pověstné cinknutí o naši intuici.

 

Vydalo nakladatelství Synergie, 2023, www.synergiepublishing.com

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička