Tarot Andělské moudrosti pro rok 2024


23. ledna 2024, autor Renata Petrickova,



Taháte si každý rok kartu? Jednu (nebo více), která má charakterizovat rok, naznačit jeho téma, nebo nastolit úkoly, které je třeba vykonat? Tak si to můžeme zkusit společně s Tarotem Andělské moudrosti. Co bude důležité v tomto roce?

Eso vzduchu (tedy v klasickém tarotu Eso mečů)! A co se na něm píše, co symbolizuje? Zkusíme se nad ním zamyslet i z širších úhlů pohledu.

 

 

Geniální nápady, které možná potřebují doladit.

 

Budou možná důležité věci, které vás v tomto roce napadnou, jasné myšlenky, plány, rozjasnění, která se budou zdát osudová. Nové nápady, které se mohou dále rozvíjet. Je v nich genialita, je v nich potenciál pro budoucnost, jen je třeba nad nimi chvíli setrvat, dát jim čas a péči… Pěstovat je.

 

Pečovat o ně…

 

Překonávání překážek s vírou ve zdárný konec.

 

To je panečku podpora, že? Všechny překážky překonáme. Je to jisté… S Esem mečů je tu silná podpora okolí, toho, co se děje, logiky, reálií kolem, takže ta pomoc někde nablízku vždycky bude. Je určitě lepší rozhodovat se podle osvědčených návodů, nebo brát věci prakticky a pořádně šlápnout do pedálů, je-li to třeba.

 

Určitě pak doba nepřeje tomu nechávat věci pod kobercem, nebo záměrně ignorovat cestičky, které se tento rok otevřou! A že jich bude, bude to doslova pavučina rozcestí, po které můžeme vyšplhat kamkoliv!

 

Komunikujte jasně a stručně. Zůstaňte objektivní.

 

Tím více si máme v tomto roce dávat pozor na to, abychom vždy dali jasně najevo, co chceme, co cítíme, kam směřujeme. Nedomýšlet si, nedělat kompromisy, nenechat se zatlačit do kouta. Stále bychom měli mít na paměti věci takové, jaké jsou v tuto chvíli. Neplout v oblacích, neponižovat se…

 

Ke kartě se v příručce ještě píše:

„Někdy se může stát, že se začátek nepovede, ale to neznamená, že to musíte vzdát. Věnujte velkou pozornost tomu, kde vaše plány nevyšly podle očekávání. Jsou to zprávy od vašich andělů o tom, jak vylepšit vaši strategii do budoucna.

Eso vzduchu neznamená „ne“, jde spíše o zdokonalení vašich metod a záměrů tak, aby se vaše plány změnily z „tak nějak“ na „vynikající“. Buďte vnímaví k těmto zprávám a problémy, které řešíte, zmizí!

Tato karta žádá, abyste při sdílení myšlenek s ostatními komunikovali velmi jasně.

Pokud se vaše otázka týkala toho, zda máte realizovat nový nápad, pak Eso vzduchu říká jasné ano, jen nezapomeňte na to, že vaše plány bude třeba v průběhu procesu ještě poupravit a zdokonalit.

Další významy např.: Dobré nápady, být aktivní, drobné neúspěchy…

 

Karta moudrosti: Nastal čas vydat se na novou cestu…

 

O autorech: Radleigh Valentine je duchovní učitel, tvůrce mnoha karet s citem pro zázraky a naději pro lidi, zde vytvořil krásné texty a zasadil do nich tarotovou moudrost. Dan Craig  je výtvarník, tvůrce obrázků na kartách, ze kterých sálá jeho moudrost a láska k přírodě.

 

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2023, www.synergiepublishing.com

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička