Alana Fairchild: Karty bohyně Kálí


22. března 2024, autor Renata Petrickova,



Velmi mnoho karet je ve stylu odnímání toho, co nám již neslouží, o zpracovávání strachu z minulosti i budoucnosti a o víře v lepší nové zítřky. Někdy budoucnost nechává volně viset ve vzduchu s tím, že nás připravuje na vnímavost vůči novým možnostem, které brzy zažijeme a nemáme je přehlédnout. Někdy nám přidá opravdu konkrétní radu, jak vylepšit svou budoucnost.

 

 

Knížka i autorčina slova jsou BALZÁMEM NA DUŠI

 

Přitom ale balzámem velmi důrazným a štiplavým.  Proniká do duše jako vůně kadidel. Milovat tyto karty nebude každý, což nám Alana Fairchild připomíná hned na začátku.

 

Je však přesně tou ženou, která se umí ponořit do temného, štířího, jedovatého a hluboce očistného světa, aby odtamtud vynesla drahokamy. Své… i ty vaše pomocí těchto karet.

 

Některé karty jsou doslova extaticky očistné!

 

 

Ale zároveň je pro hloubku duchovního rozvoje důležité sáhnout si i na bolavá a stará místa v duši. Na strachy… a poznat například bohyně, které „požírají hřích a pochutnávají si na něm“, taková milost, taková úleva.

 

A můžeme se v rámci hledání odpovědí na své otázky nořit i do podstat každé z bohyní, prožít si naplno božské ničení, omilostnění i nekonečné odpuštění.

 

Bohyně Kálí a vše, co ji doprovází, je překvapivě jemná, doslova z karet začnete mít pocit, že se noříte do hlubin bahna lidské duše a vynášíte na povrch zlato. Možná ještě špinavé, pokryté jedem, ale to je začátek péče, kterou sobě můžeme dát.

 

Karty pro pečování o duši a o naše budoucí záměry

 

Z mnoha karet čiší, že tu hlavní roli hrají zaběhlé programy z dětství nebo traumata, kterými jsme prošli. A díky této sadě karet můžete přijít na způsoby, jak se od těchto vzorců očistit, kde začít, kde mít první krůčky už jistější. A to jak samotnými výklady, tak třeba i jen prostým čtením knihy, protože co si nás má najít, to nás zaujme a tam si řekneme – to je ono!

 

Karty vydalo nakladatelství Synergie Publishing 2024, www.synergiepublishing.com

 

 

 

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička