Karty vodních chrámů: cesta emocemi (nejen) ženy


26. března 2024, autor Renata Petrickova,



Když se zasníte s těmito kartami, vplujete do světa emocí a jejich podstaty. Zprvu jsem si myslela, že se jen rozložím ve světě citů a pocitů a zasunutých vzpomínek, voňavých, hezkých i bolestivých, ale nakonec se ukázalo, že karty jsou nejen příjemně poetické, což bych očekávala, ale také přináší i dost praktických informací a návodů.

 

 

Jak z pekla emocí ven.

 

Jak toto peklo pochopit.

 

Jak a kdy nalézat jiné cesty, jak vůbec rozpoznat, že se nacházíme ve slepé uličce.

 

Nesmělé naznačování, kudy vede cesta k pochopení sebe samých a následně nalezení svých odpovědí.

 

Jednoduše to jsou velmi užitečné karty. Autorka je vytvořila s cílem posílit čtenářovy a vykladačovy intuitivní vize a možná ho vůbec naučit, jak ta intuice chutná. Jak to voní, jak je to cítit, když k nám promlouvá.

 

Protože to je to, co nás moudře povede výkladem. Ačkoliv je knížečka plná informací a vjemů, praktických rad ke každé kartě, stejně pocítíte, že právě to, co nyní čtete, je pro vás to pravé. Ťukne vás to!

 

A to je intuice!

 

A to si určitě prožijete, snad i díky tomu jemnému naladění, květnatým popisům, které vás zavádí do světa báječné vizualizace, ve které se zejména ženám, bude velmi líbit. Noříme se totiž většinou do ženského světa bohyní, posvátného proudu ženské energie.

 

Chvílemi to skoro inspiruje k tvoření svých vlastních vizualizací…

 

Co nám přinesou?

 

Zklidnění….

 

Přijetí…

 

Odpočinek…

 

Chuť do nového…

 

Průkopnickou energii…

 

Cítíte, jak se věci rovnají? Jak přirozeně procházíme procesem, kdy se náš problém zklidňuje a nacházíme jeho řešení, abychom pak spustily možná revoluci, která nás zavede za klidem, láskou, za vytrvalostí. Najdete tu i archetyp ženského válečníka, což se hodí téměř v každé situaci, kdy si necháváme  v zájmu všech ohrožovat a překračovat hranice.

 

O autorce: Suzi Cherub: kněžka ve znamení Ryb pomáhá svými vhledy tisícům lidí na celém světě.

 

Laila Savolainen je autorka obrázků a její díla najdeme v divadlech i galeriích, vkládá do nich své vlastní intuitivní vidění.

 

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, SE, 2024

 

https://www.synergiepublishing.com/cs/shop/karty/vykladacky/000571_karty-vodnich-chramu.php

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička