O nejlepší a nejkratší sci-fi povídku


12. dubna 2011, autor Eva,



Soutěž o nejoriginálnější a nejvtipnější kratičkou sci-fi nebo fantasy povídku na webu www.vanili.cz stále běží. Uzávěrka je až 1.12.2011. Dostala jsem záchvat kreativity a poslala do soutěže devět pidipovídek, které si můžete přečíst zde:  

 
1. Dětská výživa z kozího mléka není tak kvalitní. Ale co dělat, když vyšlechtili krávy, které dojí pivo, a už nikdo nechce ty „obyčejné“ chovat.
 
 
2. „Tady ty zvířata jsou plný ňákýho svinstva, nedá se to žrát,“ nadával Iuaoiaaaa a s odporem vyplivl kardiostimulátor.
 
3. Děti, vraťte babičce na chvíli hlavu, musí si vzít prášek.
 
4. Klon Stalina rozbil koalici a soustředil na sebe veškerou moc. Kdo z vás tvrdil, že dnes je jiná doba a že Stalin a Roosevelt mohou vládnout spolu?
 
5. Od té doby, co Pivní strana splnila svůj předvolební slib, že přemění vodu v rybníkách a jezerech na pivo, se nemáme kde koupat. O zkáze rybolovu ani nemluvě.
 
6. Projekt udělat z Milešovky Everest nám byl čert dlužen. Teď aby pomalu všichni Češi dělali Šerpy.
 
7. Diváci se tak smáli, až se jim třásla tykadla a narážela do sebe. Z toho vznikl obrovský elektrický výboj, který zapálil divadlo, a všichni uhořeli. Proto se až do odvolání zakazuje humor, a to ve všech podobách.
 
8. Naučte svého dědečka novým kouskům! Kupte mu místo obyčejných nohou teleskopická turboodrážedla.
 
9. „Koukej, padá hvězda, přej si ně…“ Bum! Prásk!!! „Ty sis přála, abychom se dostali do nebe?!“






Zařazeno v kategorii Postřehy



Počet komentářů na “O nejlepší a nejkratší sci-fi povídku” - 2


    P.F.Zarken   (15.4.2011 (23.26))

    Evi, některé jsou moc faj a jiné slabší. Nejhezčí je desítka***


    Eva   (16.4.2011 (12.36))

    Pavle díky, každý si najde ten "svůj", hodnocení je věc hodně subjektivní, jak ostatně uvidíš, až zveřejníme výsledky soutěže. Je zde evidentní, že každý hodnotil za sebe a neviděl hodnocení ostatních, takže to není jako na literárních serverech, kdy ten první "strhne" na podobné hodnocení ty ostatní.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička