Hook 26-07-12


26. července 2012, autor skraloup13,



Jirka Paroubek prej radil Jágrovi, jaký má dělat omlazovací cviky, aby byl stejně hezkej jako je von, totiž aby byl vytuněnej a sexy.

Ty krávo, tak tohle nás od Hooka dostalo. Když pomineme absurditu, že Paroubek někomu radí s cvikama, vrtá nám hlavou, jak by Jágr, kdyby si vypracoval figuru a vypadal stejně jako Jirka, vůbec dokázal stát na bruslích. O hraní hokeje ani nemluvě.

Přijde nám to prostě divný. Navíc si pamatujeme, že manželka Paroubka jednou prohlásila, že na jejím muži je nejvíc sexy mozek. Tedy věc, co prostým okem vidět nejde, co jde pouze tušit. O figuře jako takovej zarytě mlčela.

Na druhou stranu je ale lepší, když se Paroubek věnuje sportu, než když se sere do řízení tohohle státu. To je bez debat. Jirka má s tím svým cvičením i nějaká videa. Údajně jde o cviky, co kdysi dávno prováděli čínští císaři. Pak upadli v zapomění, jako ty cviky, až je Jiřík vzkřísil. Pochopil jsem, že se jedná o neznatelné propínání svalových partií. K tomu se má v duchu opakovat tato mantra – „Jsem štíhlej, mrštnej, je mi patnáct a je to pravda.“

No nic. My od Hooka tohle cvičit nebudem, protože nechcem bejt za tuplovaný debily.

Moc se nám líbí herečka Táňa Fischerová. I když jí teda nerozumíme. Ona jako že bude kandidovat na prezidentku, ale na Hrad se jí nechce, ona funkce jí nic neříká a vlastně ani nemá ambice prezidentkou bejt. Do celé akce jde jen proto, že si to přejou lidi okolo ní.

Kdyby náhodou vyhrála, tak budeme mít v čele státu osobu, kterou její funkce sere, bude se pět let tvářit kysele a při každej příležitosti bude všem okolo vykládat, že ji točí, že nemůže dělat něco pořádnýho, co má smysl. Ach jo, tenhle stát má fakt dost.

Četli jsme, že za příčinama výpadku registru vozidel možná stojí Česká pošta. No, nehádáme se, ale zdá se nám pravděpodobnější, že pravda je jinde. Abychom byli konkrétní, podle nás za ten bordel můžou emzáci. Konkrétně parta kolem Tomia, což je podle našeho interního zjištění emzáckej šéf regionu Evropa. Nikomu to ale neříkejte, protože emzáci jsou mstiví a s nikým se nemažou. Vzpomeňte na Čingischána. To byl taky emzák jak poleno.

Prochčije celej den. Pokud ne, tak jsem se pro jednou splet.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 26-07-12” - 2


    fotoeva   (26.7.2012 (11.39))

    Početla jsem si, zvedla se mi o dost nálada a jdu se vrhnout do všedního dne...jinak u nás je slunečno.


    Eva   (27.7.2012 (11.38))

    S tou Fišerovou s vámi od Red Hooka naprosto souhlasím. Přijde mi to jako alibismus tvrdit, že to chtějí její přátelé. A kolik jich je? Tři, čtyři? To bych taky dala dohromady:-))))



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička