Singapur 26.6. – 27.6.


31. července 2012, autor Ludek,



Výlet do Indonésie přes Singapur 26. června – 25. července
26. 6. – 27.6.
Do Singapuru jsme letěli s Lufthansou přes Frankfurt. Letenky jsme měli koupené v akci již začátkem února. Po nasednutí do Airbusu A319 jsme se vydali na Frankfurt. Do Frankfurtu je to kousek a na cestě jsme byli něco málo přes 45 min.
Cestou jsme dostali sendvič, já si k němu dal pivo a Baruška si objednala červené víno.
Ve Frankfurtu jsme se přesunuli z Terminálu 2 na Terminál 1, kde jsme po chvíli nastupovali do neskutečně velkého Airbusu A380. Vstup do něj byl 3 dveřmi. Let byl na pohodu. Jak je to velké letadlo, tak to s námi vůbec neházelo. Dostali jsme večeři, krevety s rýží a zeleninou a k tomu jsem si dal červené víno a Baruška Campari s džusem. Když jsme to dopili, poručili jsme si ještě jednu rundu. Letěli jsme přes noc, takže mě databáze filmů, hudby atd. od Lufthansy nebrala a raději jsem koukal do sebe. Baruška zdokonalovala angličtiny sledováním filmů. Ráno jsme dostali snídani a po chvíli jsme přistávali. Pro nás bylo sice dopoledne, ale zde bylo po 15 hod.

Po vyzvednutí zavazadel jsme se vydali ubytovat se. Jeli jsme metrem. Všude zde je klimatizace (metra, obchodů, podzemních chodeb i pokojů s ubytováním). Po ubytování jsme se vydali na večerní prohlídku města.

 
 
 
 
Singapur je bohaté město a tomu odpovídá i výstavba, auta a životní styl. Vše je tu nové, přijde mi to, jako by zde nebylo nic starší 10 let. O autech ani nemluvím, všechny krásně umyté. Hodně aut je tu "tuningově" upravených. Doprava hustá, motorek málo. Zastavili jsme se v indické restauraci na večeři. Baruška si dala kuřecí a já skopové. Na talíře zapomeňte, talíř byl zelený list, na který jsme si servírovali z misek. Z příboru se nabízela pouze lžíce a vidlička. My jsme využili obojí, ale místní jedli všechno rukama (i rýži).
 
 
 
Po véče jsme se vydali do jednoho zálivu, kde jsou vystavené nové hotely. Bylo to vše moc krásné, ale s naším foťákem se fotit nedalo. Zítra ráno se chceme projít městem a po obědě vyrážíme na letiště a přelétáme na Bali do města Denpasar.
 
 
 
 






Zařazeno v kategorii Indonéský deník



Počet komentářů na “Singapur 26.6. – 27.6.” - 1


    Eva   (31.7.2012 (13.31))

    Ahoj Luďku, myslím, že se máme na co těšit.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička