Hook 15-08-12


15. srpna 2012, autor skraloup13,



Tak jsme si přečetli, my od Hooka, že prvňáčci letos nedostanou pastelkovný, jelikož na to nejsou love. Doba je zlá, nelítostná a nemaže se s nikým. Pastelkovný sice nebude (bylo to pro školy osm stovek na hlavu), ale školám povinnost prvňáčky vybavit zůstane. To je logický, že.

Pak jsme si ještě přečetli, že na amabasádách maj počítače a IT technici, když se něco posralo (třeba nešel word), tak tam lítali érama a odborně vše restartovali. Použil jsem sice préteritum, ale děje se to i teď a bude se to dít i v budoucnu.

Jeden úředník z ministerstva vnitra na to upozornil. Kdysi se vo to totiž starali kmenoví zaměstnanci ambasád, ale pak se rozhodlo, že to bude takhle. Nějakej zmrd se asi inspiroval v leteckým mostě, kterým Spojenci zásobovali Západní Berlín.

Mno, za IT leteckej most se vyhazuje skoro tolik, kolik by stálo ono zmíněné pastelkovné. Úředník, kterej to oznámil, už na ministerstvu není, neb byl vyhozen a když se ptali ušlechtilého knížete Schwarzenberga, co on na to, tak ten řek, že je celá ta záležitost smutná, zabafal z dýmky a usnul.

Včera jsme o tomhle malinko debatili, opravdu jenom malinko, protože se nám nechtělo blejt. Pak jsem šel večer domů a potkal jsem jednu starou máničku, bezdomku, kterej na mně vysomroval cigáro. Slušně poděkoval a šel si za svým. Svobodnej a nespoutanej ničím. V duchu jsem si říkal, jestli bych neměl jít za ním a přestat se rozčilovat nad nějakým posraným pastelkovným.

Princ William si prej musí vybrat, jestli pleš nebo neplodnost. Autor tohoto se asi posral v lese. My od Hooka víme, že princ William je natolik bohatý, že si může pořídit obé. Bez problémů a za hotový.

Prej že když se umejete v rybníce antibakteriálním mejdlem, tak ryby začnou pomalejc plavat. No, nevím, moc se mi tomu nechce věřit, zvlášť když tento výzkum neprováděli kalifornští vědci, ale jedno vím určo. Když si dáte přiměřený množství piv, tak ste zpomalený stopro. Já třeba skoro nemluvím, chodím zvolna, každou chvíli někde posedávám, případně polehávám. Se divím, že tohohle si žádní vědci ještě nevšimli. Klíďo bych jim dělal pokusnej model.

Musím utíkat, takže dneska to už zamáznu. Mějte se co nejlíp a vězte, že poté, co vás to zechčije, vyjde rozesmáté slunce a mír a klid rozhostí se v duši vaší, zatímco zvlhlé a zapařené oblečení bude zvolna usychat.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 15-08-12” - 1


    Eva   (15.8.2012 (12.22))

    Jak říkal Vlasta Burian "Doba je zlá a lidi jsou špatný". Četla jsem ohledně "chytrých výzkumů", že manželé, co spolu do svatby nespí, mají lepší manželství než my ostatní, no prej ten výzkum dělali mormoni, tak nevím.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička