Hook 14-09-12


14. září 2012, autor skraloup13,



Čtvrtina Čechů nikdy neviděla internet, polovina poctivýho politika a tři čtvrtiny normální vejplatu. Tyhle statistiky nás od Hooka bavěj, protože je to jinej pohled na svět než ten, co vidíme od výčepu.

Trošku jsme to progůglili a zjistili jsme další – čtyři z deseti obyvatel nikdy nebyli v Red Hooku, tři z deseti u Vystřelenýho Voka, sedm z deseti si myslí, že Zeměkoule je dutá a deset z deseti si vytahovalo holuba na veřejnosti, aniž si xicht zakryli šátkem.

Nevíme sice, k čemu je dobré tyhle píčoviny vědět, ale jelikož se na to dávaj prachy, tak to asi význam má.

Prezident Putin si nedávno vzal rogalo a v čele tažných ptáků, jako ten největší pták (neplést s kokotem), letěl, aby jim ukázal, kde si mohou udělat hnízda, kde je nejvíc potravy, kde jsou jaké památky a kterejm oblastem je lepší se vyhnout, neb je tam jen moře a nic jinýho.

Povídal pak novinářům, že si fakt sáh na dno, ale že to bylo pro dobrou věc, protože to prej v národu probudí smysl pro pořádek, čistotu, náboženskou snášenlivost a pochopení pro druhé. Proto taky, pod dojmem tohoto, dostali Pussy Riot jen dva roky v ozdravném převýchovném táboře, protože soudkyně byla natolik pohnuta poselstvím letícího Putina, že původně navrhované doživotí smetla se slzami v očích ze stolu.

Ty jo, ten svět se fakt mění k lepšímu. Jasně, můžete namítnout, jak se může měnit k lepšímu, když jsme v naprostý prdeli, ale to jsou právě ty záhady všehomíra, které prostý člověk nechápe a jen na to čumí s votevřenou hubou.

Tedy, on je nechápe nikdo. Možná Tomio Okamura, ale i ten se nedávno přiznal, když lečil kalící se zrak značkovým Saké z ostrova Hokkaidó., že se v tom ztrácí jak dotace EU v Severních Čechách.

Rychtář od Bartošové, kterej je neuvěřitelně tvrdej týpek, preventivně seřezal svoji starou a policajti ho donutili, aby si nechal vyšetřit hlavu. Dostala se nám do ruky část nálezu – našli mu tam dvoje kalhotky, jeden závit a skládací bejsbolku. Dost nás to překvapilo, jelikož jsme čekali, že tam najdou tak akorát velký hovno.

Rosenberg, jeden z našich charakterních herců, dostal grant z EU, aby natočil dokument o svým životě nabitým událostma. Rosenberg prozradil pár lokací, kde se bude natáčet. V autě, na hajzlu, v kuchyni, na schodech, znovu na hajzlu a možná jeden  záběr bude z ložnice. Moc se na to těšíme. Zároveň jsme rádi, že EU vydává prachy s rozmyslem na projekty smysluplné a nevyhazuje je třeba za vybavení špitálů.

Včera jsem chtěl jít do Voka na Sto zvířat, ale prvák jsem se zasek ve firmě a druhák jsem byl nějakej zemdlenej. Tak až zas bude něco příště. Nebo se tam stavím jen tak, na matesy a trochu toho piva.

Dost lidí si láme hlavu, jestli bude chcát, nebo ne. Bude. Tak – a je po lámání. Fajn víkend a v pondělí, pokud na to budu vidět, se potkáme.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička