Hook 27-12-12


27. prosince 2012, autor skraloup13,



Pitomio by si měl uvědomit, že není šogún, kterej máchne katanou a všichni se zeserou, na čemž jsme se včera shodli my všichni od Hooka a shodli jsme se na tom tak důkladně, že jsem vstával před chvílí, což je ostuda velká.

To, že teď, když se zjistilo, že mu petiční archy vyplnily mimo jiné figury, který jsou divný už jen tím, že jsou zetlelý, spavý, pod povrchem, bez občanky a celkově pro praktickej život nepoužitelný a tím pádem je, co se týče volby prezidenta, celej sošnej Pitomio v hajzlu, náš šogúnek prozřel a hlásá, že celej zákon o volbě prezidenta je jakási podivná šaráda a že on to tak nenechá, požene to vejš a to bych se na to vaše blahorodí podíval, aby se spravedlnosti nedostalo zadost a jeho právnička, paní Samková, o které musím velice opatrně, nebo mne zasejc deaktivují, se vyjádřila v tom smyslu, že je to svinstvo všechno a vnitro že udělalo maximum, aby vyřadilo nepohodlné kandidáty z voleb a to, že se Pitomijoj podepsal někdo, komu již před léty okoralo parte neznamená, že ten dotyčnej je vyřazenej z běžnýho života a každej máme právo na to, bejt zapojenej do událostí a ke stížnosti na vyřazení jako takový připojila i návrh zákona na obnovení lovu verlyb, protože v Základní listině práv a svobod je zakotvený, že když se něco hejbe, tak se to má zabít a Pitomio se nechal vyfotit, jak pronáší novoroční projev s harpunou v ruce a vedle něj stojej jako stafáž želvy nindža.

Já osobně si myslím, že by se ta volba prezidenta měla skrečovat, že by tam měli nechat Klause, na kterýho jsme si zvykli, jelikož Taťka největší vypadá blahobytně, toulá se lánskou oborou, jezdí na výlety, luští sudoku, dělá si korespondenční kursy tvůrčího psaní a aby se přiblížil nám, prostejm a jednoduchejm lidem, tak občas někde něco sekne, tudíž se s ním dokážeme bez problémů ztotožnit a nejsme vytočený, že na Hradě sedí nějakej charakterní zmetek.

Žito 44 a herec pan Hanák útočí na  Jana Honzu Fischera, aby se vzdal prezidentské volby a zachoval si poslední zbytky slušnosti a Jan Honza Fischer včera vydal tiskové prohlášní, že na Štěpána ráno našel na venkovních dveřích svý pohádkový chalupy přibitýho kohouta a že to, že mu někdo vyčítá, že v mládí nebyl skinhead, nebere jako věcný argument, jelikož prej byl v Pionýru a Pionýr jako takovej je mnohem agresivnější organizace, než nějaký unylý skinheadský hnutí. Tak určitě.

Dělala se prej anketa, s kým by lidi chtěli umřít. Mno, já sice nevím, s kým bych chtěl umřít, řek bych, že asi sám, neb tohle je taková intimní chvilka, ale přesně vím, kde. V pivovaře.

Teď ještě malá technická. Ten Silvestr u Hooka bude. Pokud někdo budete chtít dorazit, tak dejte vědět. Někam. Třeba sem do komentů. Zatím to vypadá, že tam budu max s Džesikou. Musíme se na to připravit, protože bych nerad, aby na Novej rok v poledne došlo pivo.

Venku je divně. V autě u spolujezdce jsem měl na zemi louži. Vždycky, když jsem šmejknul zatáčku, udělalo to takovou roztomilou vlnu. Asi bude chcát.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 27-12-12” - 1


    Eva   (28.12.2012 (11.04))

    Pitomio taky žvatlal něco o Hitlerovi, stalinismu a demokracii. No, pokud Japonec vyčítá Čechům, že dopustili fašismus, je to jakoby Američan vyčítal Japoncům Hirošimu.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička