SPECIÁL PRO SŮVIČKOVÉ ČTENÁŘE: Hraní s Andělskými radami od Doreen Virtue


17. ledna 2017, autor Renata Petrickova,



Oblíbené téma andělů a andělských karet – sny. Oblíbené téma literárních postav a spisovatelů – kterak jít za svým snem. Když to vezmete kolem dokola, mnoho knih (ne-li snad většina, vyjmeme-li odbornou literaturu) vznikla s tématem – „kterak jsem šel za svým snem“. I ty romantické beletrie, i ty duchovně založené knihy, o těch snad ani nemluvě. Všude se nacházejí vysněné situace, životní cesty a partneři.

 

Stejné téma často používají i karty s andělskou tématikou. Napadlo mne tyhle dvě věci spojit a zkusit si s těmi novými kartami od Doreen Virtue trošku pohrát. Co by nám poradili k naší cestě za svými sny? Obecně to bude mířeno na čtenáře Sůvičky… takže když se náhodně prokliknete na tento článek a přečtete si ho, s největší pravděpodobností vás osloví.

 

Máte svůj sen?

 

Svou představu o životě nebo svůj cíl, kterého se vám ještě nepodařilo dosáhnout?

 

Nebo už podařilo, ale stále přemýšlíte, jak ještě lépe svou pozici upevnit nebo vylepšit?

 

No, nedivte se, i splněné sny se musí pěstovat, jinak zajdou a odejdou… Jsou jako vzácná květina, která se musí zalévat další pílí.

 

Otázka tedy zní, jaká nejlepší cesta vede ke splněnému snu?

 

 

pro suvicku

 

Do několika měsíců   Do několika týdnů  Zlepšení zdraví

 

Není třeba se bát    Ano!         

 

Hned první dvě karty ukazují otevřenou cestu. Na obou je slunce, na obou je pobídka k tomu vykročit na nově osvětlenou a jasně ukázanou trasu. Patrně už opravdu víte, co chcete, nebo jste k tomu dokonce už učinili patřičné kroky. Máte něco v kapse a stačí jen udělat první krok k realizaci.

 

Zajímavé je, že u vyšly dva časové údaje hned vedle sebe, událost se stane do několika měsíců, nebo do několika týdnů. Někdo má prostě tu cestu ještě delší, někdo kratší, ale stoprocentně, když budete na svém snu pracovat – letos se dočkáte sladkých plodů.

 

A to nejen ve formě splněného snu, zaujala mne karta Zlepšení zdraví… a k té jsem si vzala příručku, protože vás možná také napadá, jak může splněný sen souviset se zdravím?

 

„Andělé vám chtějí sdělit, že zdraví člověka, na kterého se ptáte, se zlepší. Můžete požádat o pomoc archanděla Rafaela a své strážné anděly, aby proces uzdravení urychlili. Tato karta vás může nabádat, abyste ve svém životě udělali více zdravých změn. Pokud cítíte, že byste se měli detoxikovat od nezdravých jídel nebo látek, udělejte to. Odstranění nezdravých návyků vám přinese novou energii a sílu.“

 

V kombinaci s dolní řadou karet, kde je Není třeba se bát, a Ano! bych se také nebála tvrdit, že spokojenější člověk, a tím člověk jdoucí úspěšně za svým snem je, je také méně náchylný k nezdravým návykům a sebedestruktivnímu chování. Více si váží sám sebe a svět se mu rozjasňuje.  Spodní karty nabádají k tomu, že se na své cestě nemáme bát, jsou-li tedy nějaké odvážné kroky, které musíte učinit, udělejte to – za nimi je jednoznačné ano, takže okolnosti by měly jít ve váš prospěch – jen být odvážný a udělat i to, nač byste si třeba před rokem nedodali odvahy!

 

Tak co, jak se vám Andělské rady líbí?

 

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2016, www.andele.cz

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy



Počet komentářů na “SPECIÁL PRO SŮVIČKOVÉ ČTENÁŘE: Hraní s Andělskými radami od Doreen Virtue” - 1


    Eva   (17.1.2017 (20.21))

    Renčo super!!! Už se těšíme, až se to začne plnit. A moc díky.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička